Despre noi


Terapia alternativă al cancerului este un tratament foarte des folosită în occident. În România încă nu este o metodă cunoscută sau des intâlnită în terapia cancerului.

În Europa de vest în cele mai multe cazuri terapia alternativă este folosită complementar cu tratamentele clasice oncologice (chimioterepia și radioterapia). Acest tratament poate să fie vital în terapia cancerului, în sensul că nu distruge sistemul immunitar si celulele sănătoase, ci sunt distruse numai celulele canceroase, care rezultă în micșorarea tumoarelelor chiar și dispariția acestora. Astfel crește imunitatea organismului și se reduc reacțiile adverse ale tratamentului oncologic clasic.

Există mai multe forme de terapii alternative, care pot fi utilizate separat sau împreună, care depinde de fiecare dată de protocolul de tratament stabilit de medicul curant. De exemplu: terapia cu injecțiile de vâsc, Vitamina C intravenos în doză mare, enzime și antioxidante.

Obiectivul acestui site este să își prezinte aceste tratamente alternative al cancerului, care poate fi un real ajutor în terapia bolilor canceroase. Tratementele alternative poate fi folosite împreuna sau complemantar cu terapia oncologică clasică, dar nu este recomandat să fie folosită ca singură terapie în bolile canceroase.

În primul rând, acest site are rolul de a informa pacienții despre terapiile alternative, respectiv să își ajută pacienții de a găsi medici care utilizează terapii alternative. Tratamentul alternativ se stabilește specializat pentru fiecare pacient, care depinde de diagnosticul pacientului, stagiul bolii, starea de sănătate generală, vârsta și genul bolnavului.

În concluzie vă rugăm, să consultați medicul Dvs. curant de fiecare dată, despre diagnosticul Dvs, care stabilește schema de tratament specializat pentru Dvs.

Iscucin

Iscucin este disponibil în serii cu grade de diluare I şi II; potenţele sunt indicate prin litere: potenţa A este cel mai diluat, potenţa H este cel mai puţin diluat

Helixor

Împiedică agravarea cancerului fără a afecta ţesuturile sănătoase. El ameliorează cu precădere capacitatea corpului de a-şi întări sistemul imunitar

Iscador

Extractul de vâsc obţinut din frunzele, tulpina şi boabele plantei este distribuit sub denumirea Iscador încă din anul 1950 de către firma Weleda AG, Germania

Wobenzym

Wobenzym-ul este formula autentică a enzimelor sistemice, apreciată de milioane de oameni din întreaga lume, pentru că menţine sănătatea articulaţiilor